Chcete rychle a zdravě nabrat a nevíte si rady?

Chcete rychle a zdravě nabrat a nevíte si rady?

Nenabírejte na svalovém objemu příliš rychle, protože v případě rychlého nabírání půjde spíše o tuk, a ne o svalovou hmotu. Když naberete 2-3 kg za měsíc, tak je to v normě. Příliš rychlé nabíraní není dobré z mnoha aspektů, zejména z důvodu zatížení srdce.

 

Proč nenabíram?

Váš problém bude v jídelníčku. Když chcete přibírat svalovou hmotu, tak jídelníček musí být vyvážený. Zvyšte příjem bílkovin, sacharidy držte na konstantní hodnotě a tuk budete přijímat jen z vajec, omega 3-6, arašídové máslo. Jinak z ničeho jiného. Taky může být problém ve vašem tréninku, který je špatně sestaven.

 

Nejčastější chyby při nabíraní:

Základní chybou je jídlo, trénink, regenerace a nesprávné načasování suplementů. Jídlo při nabíraní je číslo jedna a to se nesmí podceňovat. Trénink je velmi důležitý, aby byl sestavený přímo na vaši postavu. Taky musíte mít na paměti, že technika je velmi důležitá, jak při budování svalové hmoty i v dietě. Regeneraci nesmíte podceňovat, protože svaly rostou v době, když spíme nebo odpočíváme. Taky dobrou regenerací jsou masáže, plavání nebo sauna atd. Nezapomínejte si načasovat příjem suplementů na správný čas, aby si tělo dokázalo vzít 100%.

 

Jak lze nahradit jídlo během dne?

To je těžká otázka. Doporučil bych asi dvě nejčastější potraviny, když nestíháte a to Cottage nebo tvaroh taky možnost je odměrka proteinu. Proteiny na nabíraní svalové hmoty a její udržení! Následující tři produkty, které jsou špicí v této kategorii, jsou excelentní složením i chutí. Všechny tři produkty jsem měl možnost vyzkoušet a musím opět pochválit: vstřebatelnost, chuť a složení. Aminokyseliny jsou velmi důležité pro svalový růst, regeneraci.

Aminokyseliny napomáhají udržet anabolismus na maximální úrovni. Doporučuji hlavně tři produkty pro vaší spojenost. Esenciální aminokyseliny naše tělo není schopné syntetizovat, a je tedy bezprostředně nutné, abychom je dodávali v jídle nebo ve výživových doplňcích.

Gainer je jeden z nejzákladnějších produktů k nabíraní hmoty po proteinu. Dá se očekávat nárůst i několika kilogramů hmoty. Znám případy nárůstu hmoty za měsíc i 6-7kg a to díky gaineru. Zde vyberu tři produkty, které si zákazníci nejvíce chválí a jejich zkušenosti jsou výborné. Pokud chcete přibrat, pak vám na začátek balení gaineru bohatě postačí.

Vitamíny a minerály co považuji za velmi důležité jsou právě vitamíny a minerály, na které mnoho z nás zapomíná. Vitamíny jsou esenciální látky, které spolu s bílkovinami, tuky a sacharidy patří k základním složkám lidské stravy. Při nedostatku vitamínů dochází v organismu ke stavům, které označujeme jako hypovitaminóza.

Následující  tři proteiny jsem měl možnost vyzkoušet a musím pochválit: vstřebatelnost, chuť a složení. Každý sportovec, který posiluje a chce dosáhnout nárůstu svalové hmoty si musí hlídat dostatečný příjem bílkovin - potřebuje tedy denně na 1 kg tělesné hmotnosti 2-2,4 g proteinů, aby docílil dokonalé regenerace a růstu svalové hmoty.

 

Aminokyseliny 

jsou velmi důležité pro svalový růst, regeneraci. Aminokyseliny napomáhají udržet anabolismus na maximální úrovni. Doporučuji hlavně 3  produkty pro vaší spojenost. Esenciální aminokyseliny naše tělo není schopné syntetizovat, a je tedy bezprostředně nutné, abychom je dodávali v jídle nebo kapsle

Gainer je jeden z nejzákladnějších produktů k nabíraní hmoty po proteinu. Dá se očekávat i několik kilogramů hmoty. Znám případy, že za měsíc i 6-7kg a to díky gaineru. Zde vyberu 3 produkty, které si zákazníci nejvíce chválí a jejich zkušenosti  jsou výborné. Když chcete přibrat, tak na začátek vám balení gaineru bohatě postačí.

Pokud chcete kvalitně přibrat, tak si Giant Mega Mass pořiďte. Já s ním mám jenom ty nejlepší zkušenosti. Doporučuji čokoládu, ta je skoro dokonalá.

 

Vitamíny a minerály 

co považuji za velmi důležité jsou právě Vitamíny a minerály na které mnoho z nás zapomíná. Vitamíny jsou esenciální látky, které spolu s bílkovinami, tuky a sacharidy patří k základním složkám lidské stravy.Při nedostatku vitamínů dochází v organismu ke stavům, které označujeme jako hypovitaminóza.