Muscle Sport Profesional Maxi Protein 1135g
Kód: 2436/BAN 2436/CHO 2436/VAN 2436/STR 2436/APP 2436/BLA 2436/HAZ 2436/CHE 2436/PIS Zvolte variantuDetailní popis produktu
Muscle Sport Profesional Maxi Protein 1135g
(NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU JSOU UVEDENY NÍŽE NA STRÁNCE PRO KAŽDOU PŘÍCHUŤ ZVLÁŠŤ)
Charakteristika: Professional Maxi Protein je jedinečnou kombinací proteinových preparátů - syrovátkových, mléčných, vaječných a kolagenních. Vše je ještě obohaceno o volnou aminokyselinu Glutamin a o taurin. Vyvážená kombinace různých zdrojů proteinů s vybalancovaným spektrem aminokyselin přináší tu nejvyšší možnou využitelnost pro růst a regeneraci svalové hmoty.
Dlouholetým lékařským zkoumáním a následným ověřením v praxi bylo zjištěno, že vhodná kombinace různých zdrojů proteinů přináší mnohem vyšší využitelnost, než je tomu u jednodruhových přípravků. Využitelnost se cca 50 % zvyšuje až na více než 95 %.
Syrovátkový proteinový koncentrát WPC patří do skupiny rychle vstřebatelných proteinů s nejvyšší účinností. Díky složení aminokyselin je nejpožívanějším zdrojem proteinů.
Hydrolyzovaný kolagen patří k hodnotným zdrojům proteinů, má výborné zastoupení aminokyselin. Navíc je výživovou látkou pro posílení vazových tkání, jako jsou šlachy, úpony, chrupavky a také kůže. Nízký příjem kolagenních bílkovin může způsobit kromě nedostatečné regenerace vazových tkání, které jsou sportovní činností abnormálně opotřebovávány, také jejich pomalý růst, který musí být v souladu s růstem svalové hmoty.
Sušený vaječný bílek je hned po syrovátkových proteinových preparátech nejvhodnějším a nejúčinnějším zdrojem vázaných proteinů. Je velmi dobře stravitelný a taktéž profil jeho aminokyselin je jedinečný.
Micelární kasein patří do skupiny pomalu vstřebatelných proteinů. Přidáván je hlavně proto, že dokáže v použité proteinové směsi prodloužit metabolický proces určité části proteinů. Prodloužením času zpracování proteinů dochází k jejich lepšímu využití.
Syrovátkový proteinový hydrolyzát (hydrolyzovaný WPC) je díky hydrolýze (částečnému naštěpení) tím nejlépe stravitelným syrovátkovým proteinem.
VÍCESLOŽKOVÉ PROTEINY-všeobecně
Po vzniku syrovátkových proteinů u nichž je doba trávení dána jejich zpracováním, přišly na řadu vícesložkové proteiny u nichž se doba trávení určuje obsahem, nikoli samotným zpracováním. Ideálním obsahem ve vícesložkovém proteinu jsou alespoň čtyři prvky. Příkladem nám mohou být: syrovátková bílkovina, kasein, vaječný albumin, nebo třeba sojový protein. Tyto druhy proteinu jsou vhodné zejména jako svačina mezi jídly a nebo jako protein vhodný před spánkem, který zaručí, že vaše tělo nepřejde do stavu katabolismu.
jedinečné kombinace nejhodnotnějších zdrojů proteinů
použité suroviny v nejvyšší kvalitě
výborná a rychlá rozpustnost ve studené vodě
velmi vysoká využitelnost a dobrá stravitelnost
posílení aminospektra Glutaminem
široký výběr chuťových variant
Dávkování: Jednotlivá dávka se připravuje jako instantní nápoj, 60 g prášku se rozmíchá v 300 ml studené vody. Doporučuje se užívat denně 3 dávky, v závislosti na tělesné hmotnosti.
Složení: WPC - syrovátkový proteinový koncentrát WPC, hydrolyzovaný kolagen, sušený vaječný bílek, micelární kasein, syrovátkový proteinový izolát, taurin, L-glutamin, aroma, xanthan, sladidla (acesulfam K, sukralóza, stevia), barviva dle příchuti (riboflavin, kakao,karmína, karamel, spirulina).
Omezení: Omezení: Není vhodné pro děti do 3 let a těhotné ženy.Obsahuje alergenní látky: z mléka, vajec a sóji (lecitin), příchuť kokos-pistácie obsahuje části kokosových ořechů, příchuť lískový ořech obsahuje části lískových jader. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25°C, mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete.
Orientační informace k proteinové složce: (Upozornění: Uváděny jsou průměrné hodnoty, které se během roku i šarží surovin mění v důsledku odlišných vlastností výchozí suroviny.)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.