Amix Clear Iso Whey 2000g
Kód: 13504/FOR 13504/LEM 13504/MAN Zvolte variantuDetailní popis produktu
Amix™ Clear Iso Whey
Doplněk stravy se sladidlem a s příchutí. Balení: 25g, 500g, 1000g, 2000g
Příchutě: Mango-Kokos, Lesní plody, Citron-Limeta
Amix™ Clear ISO Whey je krystalicky čistý syrovátkový proteinový izolát prémiové kvality ve vysoce koncentrované formě s velice zajímavým aminokyselinovým spektrem. Tento vysoce kvalitní produkt je typický svou čirostí, snadnou rozpustností, čistou, osvěžující a nemléčnou chutí.
Benefity:
» perfektní rozpustnost a osvěžující chuť
» bez tuku - bez cukru - bez aspartamu/acesulfamu
» bez mléčné chuti
» bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty
» bílkoviny přispívají k udržení svalové hmoty
Alergeny: může obsahovat stopy vajec, lepku, sóji, korýšů, ořechů a arašídů.
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah děti. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
Průměrné nutriční hodnoty: | |||
Doporučená dávka: 25g (1 odměrka) | Počet dávek v balení: 80 | ||
Průměrné hodnoty: | v dávce (25g) | ve 100g | |
Energetická hodnota: | 362 kJ / 86 kcal | 1 447 kJ / 346 kcal | |
Tuky: | 0,02g | 0,1 g | |
z toho nasycené tuky | 0,02g | 0,1 g | |
Sacharidy | 0,5g | 2,1g | |
Z toho cukry | 0,04g | 0,2g | |
Vláknina | 0g | 0g | |
Bílkoviny (v sušině) | 22g | 87g | |
Sůl | 0,28g | 1,14g |
Typický aminokyselinový profil ve 100g použitého proteinu |
||
Alanin |
|
5,9 |
Arginin |
|
2,2 |
Kyselina Asparagová |
|
11,8 |
Cystin |
|
2,4 |
Kyselina glutamová |
|
19,8 |
Glycin |
|
1,6 |
Histidin |
* |
1,7 |
lsoleucin |
* |
7,2 |
Leucin |
* |
11,9 |
Lysin |
* |
10,7 |
Methionin |
* |
2,4 |
Fenylalanin |
* |
3,2 |
Prolin |
|
6,9 |
Serin |
|
5,1 |
Threonine |
* |
7,9 |
Tryptofan |
* |
2 |
Tyrosin |
* |
3 |
Valin |
* |
6,4 |
Celkově BCAA |
|
22,7 |
* Esenciální aminokyseliny |
|
|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.