Aminostar FatZero Ultra Diet Shake 1000g
Kód: 11306/COK 11306/VAN 11306/JAH Zvolte variantuDetailní popis produktu
Ultra Diet Shake
V dlouhodobém redukčním programu slouží koktejl jako náhrada jednoho až dvou denních běžných jídel, nejlépe večeří (z obvyklých tří až pěti jídel). Příprava koktejlu s použitím mléka změní jeho složení směrem k zásadnímu zvýšení obsahu živin (celkové energie) a může způsobit mírné zažívací potíže u citlivých osob.
syrovátková bílkovina- proteiny jsou základní součástí redukčních koktejlů, syrovátková bílkovina je velmi dobře stravitelná a zároveň přispívá ke zlepšení přirozené obranyschopnosti organismu
kaseinát sodný a vápenatý - základní zdroje bílkovin, nezpůsobují zvýšení hladiny cholesterolu, v koktejlu tvoří přibližně polovinu zdrojů bílkovin
fruktóza - v redukčních koktejlech je používána jako jeden z vhodných jednoduchých cukrů s ohledem na její minimální vliv na hladinu krevního cukru; použité množství fruktózy nezvyšuje teoretické riziko zvýšeného ukládání tuků v játrech, protože tomu současně brání i přídavek karnitinu, lecitinu a chitosanu
maltodextrin - přírodní zdroj glukózy (jednoduchý cukr) s vysokým glykemickým indexem
sójový lecitin - přispívá k přeměně a využití tuků, ke tvorbě energie, současně podporuje činnost nervové soustavy; v běžné stravě je tato látka nedostatková
vláknina z akácie a inulinu - správně sestavená strava musí obsahovat dostatečné množství nestravitelné složky, zvané vláknina, která zajišťuje nutný objem stravy, takže brání přejídání a současně plní roli „čističe“ střevní sliznice, přičemž současně podporuje růst přátelských (probiotických) bakterií, chránících střevo před přemnožením kvasinek a plísní; souběžně také váže ve stravě přítomné tuky a brání jejich nadměrnému vstřebávání,a to včetně využití cholesterolu obsaženého v potravinách živočišného původu
L-karnitin - stimuluje přeměnu tuků na energii
HCA - kyselina hydroxycitronová, která napomáhá spalování tuků a omezuje chuť k jídlu
chitosan - speciální vláknina získávaná především ze schránek mořských korýšů a mlžů; je jednou z nejužívanějších látek v boji proti vysokému cholesterolu a obecně v redukčních dietách; má velkou schopnost „lapat“ ve stravě obsažený tuk, který se pak přirozenou cestou vyloučí, aniž by se v organismu uložil a zároveň se chová jako vláknina, takže nabobtná v žaludku, a tím vyvolává pocit sytosti
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.