+420 773 378 890,+420 608 022 414 potřebujete poradit? Volejte PO-PÁ 8:00 - 18:00
0 Kč
Košík / ks
Košík je prázdný.


https://www.gopay.cz

Extrifit IsoBeef 2270g

Extrifit IsoBeef je protein vyrobený z pravého hovězího masa. S obsahem 90% bílkovin je vhodný i do diety.

Výrobce / značka
Dostupnost zboží
skladem, expedice 1-2dny
Běžná cena
1.699 Kč
Ušetříte
340,- Kč (-20 %)
Vaše cena

1.359 Kč (1.182 bez DPH)

ks

POTŘEBUJETE PORADIT? Volejte +420 773 378 890,+420 608 022 414 (po-pá 8:00 - 18:00)

DOTAZ KE ZBOŽÍ

Extrifit IsoBeef  2270g
hodnocení

0 hodnocení

 
 

Extrifit IsoBeef

  • Extrifit IsoBeef je protein vyrobený z pravého hovězího masa. S obsahem 90% bílkovin je vhodný i do diety. Díky přidaným trávicím enzymům je velmi dobře stravitelný. O chuť se stará přírodní sladidlo z rostliny stévie.Neobsahuje laktózu.
  • Informace výrobce:
  • Po rozmíchání vznikne lahodný napěněný šejk. IsoBeef ® obsahuje z 99 % izolovanou hovězí bílkovinu, několikanásobně koncentrovanější než hovězí maso a s minimálním obsahem tuku. Jedná se o přírodní protein se zachováním všech živin, vitamínů a aminokyselin obsažených v hovězím mase. Přidány jsou navíc ještě enzymy bromelain a papain pro skvělé strávení a využití hovězí bílkoviny pro zabudování do svalové hmloty. IsoBeef ® je oslazen z největší části (97 %) sladidlem z rostliny stévie.
  • Příjem IsoBeef ® přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
  • Jak je to s aminospektrem hovězího masa?
  • Za typické aminospektrum hovězího masa lze určit pouze a jedině aminospektrum veškerého masa z celé krávy nebo býka. Výrobně to znamená: oddělení hlavy, vnitřností, kůže a dlouhých kostí. Po oddělení těchto částí hovězího dobytka pak zůstává jen kvalitní hovězí maso ze všech svalových částí krávy či býka. Tato masová směs s rozdílnými aminospektry pak tvoří typické masové hovězí aminospektrum. Toto aminospektrum vznikne zprůměrováním obsažených aminokyselin ve všech masových bílkovinách hovězího masa: v myozinu, tropomyozinu, aktinu, kolagenu, myoglobinu, elastinu a hemoglobinu.
  • Z jakých bílkovin je tvořeno hovězí maso?
  • Zastoupení jednotlivých svalových bílkovin je velmi různé a závisí na tom, o jaký „kus“ hovězího masa se jedná. Liší se složení bílkovin v zadním hovězím od předního hovězího, liší se zastoupení uvedených bílkovin v hovězí svíčkové a rovněž jiné poměry bílkovin jsou např. v oháňce, srdci nebo hřbetu. Nelze vyjmout aminospektrum pouze jediné části hovězího masa, např. z roštěnky, a považovat tento aminogram za typický. To je zcela mylné, zavádějící a chybné. Stejně tak je chybné považovat aminospektrum hovězího masa např. z oblasti v blízkosti kloubu za typické.
  • Jaké je tedy průměrné aminospektrum jednotlivých svalových bílkovin?
  • Pro zajímavost uvádíme orientační obsah aminokyselin v bílkovinách hovězího masa: v myozinu 13,3 %, v tropomyozinu 13,9 %, v aktinu 13,7 %, v kolagenu 14,2 %, v myoglobinu 15,5 %, v elastinu 13,1 %, v hemoglobinu 15,1 %. Z těchto bílkovin je tvořen každý kus hovězího masa a součet hodnot vyjadřuje průměrné zastoupení aminokyselin v komplexní hovězí bílkovině (proteinu).
  • Existuje maso bez pojiva?
  • Ne. Neexistuje maso bez aktinu, stejně tak neexistuje maso bez kolagenu nebo bez hemoglobinu. Často se však s tímto mylným názorem setkáváme. Např. pojivová bílkovina kolagen, obsahující aminokyselinu hydroxyprolin, drží jednotlivá svalová vlákna pohromadě a je obsažena jak ve svíčkové, tak v zadním hovězím, tak v kterékoli jiné části svaloviny hovězího dobytka. Bez pojiva by se sval rozpadl.
  • Jak poznám hovězí suplement tvořený pouze ze svaloviny?
  • Uvádí-li výrobce, že suplement obsahuje pouze hovězí bílkovinu, a na etiketě jsou v aminospektru uvedeny aminokyseliny cystein, tryptofan, glutaminu a vyšší dávka BCAA, pak obsah těchto aminokyselin jednoznačně určuje, že výchozí surovinou bylo libové maso ze svaloviny. Pokud výrobce aminospektrum vůbec neuvádí, je lépe se jeho produktům vyhnout.
  • Používá Extrifit v nové BEEF řadě svalovinu z hovězího masa?
  • Ano. Sprejově sušený hovězí vývar, který používá společnost Extrifit v nových produktech Isobeef ®, Beefmass ®, Beef Amino 24000 a v dalších, je komplexním vývarem z masa hovězího dobytka a je tak tou nejkvalitnější možnou surovinou, kterou lze z masa krávy či býka pro výrobu proteinu získat. Sprejově sušený vývar z komplexního hovězího masa (a tedy s komplexním aminospektrem hovězího masa) je svým 100% masným původem ve sportovní výživě unikátní.
  • Jak se vyrábí izolovaný protein z hovězího masa?
  • Proces výroby masového hovězího izolátu probíhá tak, že veškeré komplexní maso ze svaloviny krávy či býka je rozvařeno a vznikne tak extrémně koncentrovaný bílkovinový masový vývar. Z této husté masové směsi je odseparován tuk a tím vzniká pouze čistě proteinový masový roztok s prakticky nulovým obsahem tuku. Tato předpřipravená proteinová hmota z hovězího masa je následně zpracována technologickým procesem, který se nazývá sprejové sušení.
  • Jak probíhá technologický proces sprejového sušení koncentrovaného vývaru z hovězího masa?
  • Tento proces probíhá za přesně stanovené stabilní teploty a vlhkosti, která je udržována vysoce výkonným a speciálním odvlhčovačem vzduchu. Po průchodu tryskami, které vytváří sprejový efekt ve fluidní a rozprachové sušárně za pomoci silné odstředivé síly, je pak proteinový vývar z masa zbaven vody. Vzniká tak zcela suchý, nelepivý prášek, který se nazývá sprejově sušený vývar z hovězího masa.
  • Jaké jsou nutriční hodnoty sprejově sušeného izolátu z hovězího masa v řadě BEEF Extrifit?
  • Tento čistě přírodní proteinový izolát má zachovány veškeré hodnotné látky hovězího masa. Kvalitu masové bílkoviny, vitamíny i minerální látky. Finální surovina v suplementu obsahuje 99 % bílkovin ze svaloviny býka či krávy, pouze 1,9 % tuku a 0 % cukrů. Tento 99% proteinový izolát z hovězího masa je tak ideálním doplňkem výživy v kulturistice, kdy jeho suplementací získáváte izolované bílkoviny pro růst svalové hmoty stejně jako při konzumaci hovězího masa, avšak v mnohonásobné bílkovinové koncentraci, a přitom nekonzumujete vůbec žádný tuk.
  • Jak správně připravit proteinový izolát Isobeef ®?
  • Při šejkrování produktu Isobeef ® vzniká typická šejkovitá konzistence s hustou pěnou a je nutno si s přípravou „pohrát“. Masový izolát se chová jinak než instantní syrovátkový protein a pro přípravu nápoje doporučujeme více šejkrovat, až se proteinový prášek z masa rozpustí a vytvoří krém s velmi hustou konzistencí. Chuť masového izolátu je velmi lahodná. Při pití udržujte šejkovitou konzistenci dalším protřepáváním. Tento návod se týká pouze výrobku Isobeef ®. Další produkty Extrifit s obsahem hovězího masa mají vynikající rozpustnost, obdobnou jako instantní proteiny a gainery Extrifit.
  • Shrnutí:
  • Extrifit přichází na trh se zcela novou řadou produktů z čistě přírodního hovězího masa!
  • Novinky Isobeef ®, Beefmass ® (již jsou na trhu), Beef Amino 24000, Long ® 80 Multiprotein a nové Go Pro 30 (připravují se) mají tyto vlastnosti:
  • obsahují vývar z pravého hovězího masa – 99% proteinový izolát
  • hovězí masový izolát je cela bez tuku a bez cukrů
  • uvádíme přesné komplexní masové aminospektrum!
  • uvádíme přesné složení uvádíme technologii výroby (vývar a následné sprejové sušení)
  • slazeno z největší části přírodním sladidlem z rostliny stévie
  • zcela bez přidaných barviv hnědá barva je tvořena přirozenou barvou masa
  • obsahuje masové aminokyseliny tryptophan, cystein, BCAA, glutamin
  • vynikající příchutě
Složení:

  • Čokoláda hovězí proteinový izolát (tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku) – sprejově sušený vývar z hovězího masa (99 % aminokyselin), enzymy: bromelain a papain Přídatné látky: kakao odtučněné, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo)
  • Vanilka – karamel hovězí proteinový izolát (tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku) – sprejově sušený vývar z hovězího masa (99 % aminokyselin), enzymy: bromelain a papain Přídatné látky: aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo)

Průměrné nutriční hodnoty:


Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku do 2 – 3 porcí, které je vhodné konzumovat jako svačinu mezi jídly
  • obsah jedné odměrky (= 30 g) rozmixujte ve 200 – 300 ml vody
  • po rozmíchání vznikne lahodný napěněný šejk

KOMENTÁŘE A DOTAZY


přidat komentářPřidat komentář nebo dotaz


Související zboží, které společně s tímto produktem zákazníci nejčastěji kupují.

Prom-IN Bezlepkový chléb 150g

Prom-IN Bezlepkový chléb 150g


39,-

K přípravě lehkých a chutných svačinek potřebujete jen pár ingrediencí, které jsou bohaté na kvalitní živiny.

GOT7 Classic Sauce 265ml

GOT7 Classic Sauce 265ml


119,-

Fitness jídlo od Got7 Nutrition se těší velké oblibě. Svým Proteinovým ořechovým máslem a Proteinovými...

×