+420 773 378 890,+420 608 022 414 potřebujete poradit? Volejte PO-PÁ 8:00 - 18:00
0 Kč
Košík / ks
Košík je prázdný.


https://www.gopay.cz

Reflex Nutrition Micro Whey 909g

Pro nejrychlejší stavbu svalové hmoty a udržení metabolismu v anabolickém stavu .

Výrobce / značka
Dostupnost zboží
skladem, expedice 1-2dny
Běžná cena
1.169 Kč
Ušetříte
170,- Kč (-15 %)
Vaše cena

999 Kč (869 bez DPH)

ks

POTŘEBUJETE PORADIT? Volejte +420 773 378 890,+420 608 022 414 (po-pá 8:00 - 18:00)

DOTAZ KE ZBOŽÍ

Reflex Nutrition Micro Whey 909g
hodnocení

0 hodnocení

 
 

Reflex Nutrition Micro Whey

  • Reflex Nutrition Micro Whey Native je kombinace NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu! 
  • Pro nejrychlejší stavbu svalové hmoty a udržení metabolismu v anabolickém stavu je naprosto zásadní kompletní a okamžitá absorpce aminokyselin a peptidů v tenkém střevě. Všechny klinické studie potvrzují, že nedenaturovaný syrovátkový proteinový izolát je tou rozhodující dusíkatou formou pro co nejrychlejší absorpci v krátkém čase po ukončení tréninku.
  • Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Micro Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin přímo do svalů. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát Reflex Nutrition Micro Whey. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu. 
  • Reflex Nutrition Native Whey je bioaktivni syrovatkovy izolat vyráběný z čerstvého mléka a tím senaprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.
  • Reflex Nutrition Micro whey tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). NATIVE WHEY obsahuje vysoký poměr tzv. anabolického sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, NATIVE WHEY obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5% Imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek, NATIVE WHEY TAK NABÍZÍ AŽ DVOJNÁSOBNOU SÍLU PRO RŮST SVALOVÉ HMOTY!
  • Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025
  • Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je v našem těle důležitý pro tvorbu superoxidantu Glutathionu, Glutathion významně urychluje regeneraci a chrání organizmus před nežádoucími vlivy. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).
  • Dalším důležitým faktem je, že všechny originální vědecké studie, které proběhly v devadesátých letech a potvrdily účinnost syrovátkové bílkoviny pro svalový růst, byly založeny na této exkluzivní formě syrovátkové bílkoviny, tedy na NATIVNÍ formě syrovátkové bílkoviny vyráběné přímo z mléka, ne z pasterizované syrovátky. Až doposud nebylo technologicky snadné bioaktivní syrovátkovou bílkovinu takto získat, nicméně filozofií společnosti Reflex Nutrition je nabízet vždy to nejlepší, a to bez jakýchkoliv kompromisů!
  • Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ( "tepelná desinfekce" ), následné “sráží” za pomoci kyselin a sýřidel ( změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně “izolována” za pomocí iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci ( znehodnocení ) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia! 



Složení:

syrovátkový izolát, přírodně identické a umělé aroma, kakaový prášek (pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), E162 (pouze příchuť jahoda ), E160a (pouze příchuť vanilka a banán), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore (Bacillus Coagulans), Dygezyme (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza)


Průměrné nutriční hodnoty:

ve 100g
Bílkoviny
86  
Sacharidy 0.7  
Tuky 0.9  
Sodík 182mg  
Draslík 975mg  
Trávící enzymy 166mg  
Lactospore 166.000.000

Doporučené dávkování:

3 odměrky (cca 30 g) rozmíchejte s 300 ml vody nebo mléka


KOMENTÁŘE A DOTAZY


přidat komentářPřidat komentář nebo dotaz


Re: Odpoveď
Jirka 30. 04. 2014

Dobrý den, to vůbec nevadí, když toho pijete více a nedělávám problémy vstřebávání. Micro Whey je vysoce kvalitní protein, tak se opravdu nemusíte ničeho bát. Výživa pro fitness

Reagovat
×