+420 773 378 890,+420 608 022 414 potřebujete poradit? Volejte PO-PÁ 8:00 - 18:00
0 Kč
Košík / ks
Košík je prázdný.


https://www.gopay.cz

Maltodextrin 1300g

Maltodextrin je komplexní zdroj sacharidů s nízkým podílem jednoduchých cukrů a vysokým podílem vyšších cukrů

Výrobce / značka
Dostupnost zboží
skladem, expedice 1-2dny
Běžná cena
190 Kč
Ušetříte
22,- Kč (-12 %)
Po přihlášení
13% sleva
Vaše cena

168 Kč (146 bez DPH)

ks

POTŘEBUJETE PORADIT? Volejte +420 773 378 890,+420 608 022 414 (po-pá 8:00 - 18:00)

DOTAZ KE ZBOŽÍ

Maltodextrin 1300g
hodnocení

1 hodnocení

 
 

Maltodextrin

  • Maltodextrin je oligosacharid, známý jako výhodný zdroj energie pro sportovce.
  • Maltodextrin firmy PROM-IN je komplexní zdroj sacharidů s nízkým podílem jednoduchých cukrů a vysokým podílem vyšších cukrů. Je tvořen polymery dextrózy o dextrózovém ekvivalentu 15. Hlavní výhodou těchto vyšších sacharidů je postupné štěpení v lidském organizmu, a tak slouží jako pomaleji uvolnitelný zdroj energie pro aktuálně zvýšenou potřebu při zvýšené fyzické námaze. Maltodextrin je vynikající zdroj energie vhodný jak pro silové, tak pro rychlostní i vytrvalostní sporty.
  • Maltodextrin firmy PROM-IN má širokou škálu možností přípravy. Můžeme z něj vyrábět energetické nápoje přidáním do vody, mléka, džusu nebo proteinového nápoje. Maltodextrin je vhodné přidávat do tvarohů, jogurtů a ovesných vloček jako výborný zdroj postupně se uvolňující energie. Výhodou maltodextrinu firmy PROM-IN je snadná vstřebatelnost, nezpůsobuje zažívací potíže a neobsahuje lepek.
  • Zajišťuje komplexní zdroj sacharidů,postupné vstřebávání
  • Je vhodný pro silové, rychlostní i vytrvalostní sporty

 

Složení:

Maltodextrin.


Průměrné nutriční hodnoty:

Dávka: 50 g
Balení: 1500 g
Dávek v balení: 30
  100 g
Energetická hodnota 1632 kJ / 384 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 96 g
Tuky 0 g

Doporučené dávkování:

  • Berte 50 g 60 minut před tréninkem a dalších 50 g ihned po tréninku.
  • Rozmíchejte v 250 ml vody nebo sportovního nápoje.

KOMENTÁŘE A DOTAZY


přidat komentářPřidat komentář nebo dotaz


×