+420 773 378 890 potřebujete poradit? Volejte PO-PÁ 8:00 - 18:00
0 Kč
Košík / ks
Košík je prázdný.


https://www.gopay.cz

Czech Virus MPS-5 PRO 2250g

MPS-5 PRO je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu)

Výrobce / značka
Dostupnost zboží
skladem, expedice 1-2dny
Vaše cena

1.199 Kč (1.043 bez DPH)

ks

POTŘEBUJETE PORADIT? Volejte +420 773 378 890,+420 608 022 414 (po-pá 8:00 - 18:00)

DOTAZ KE ZBOŽÍ

Czech Virus MPS-5 PRO 2250g
hodnocení

0 hodnocení

 
 

Czech Virus MPS-5 PRO 2250g

  • MPS-5 PRO je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.

  • MPS-5 PRO, ULTIMÁTNÍ PROTEINOVÝ BLEND MPS-5 PRO je vytvořen na základě studií, které doporučují kombinaci různých zdrojů bílkovin jako nejlepší možnou volbu pro maximální anabolismus.

*** NATIVNÍ SYROVÁTKOVÝ PROTEIN CFM [KONCENTRÁT]

  • Metoda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bio-aktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie! Koncentrát nabízí maximální obsah cenných bioaktivních frakcí v proteinu. *** NATIVNÍ MLÉČNÝ PROTEIN [MICELÁRNÍ KASEIN] Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků. Kasein je standardně znám jako bílkovina vhodná zejména na noc, podle studií je ale tato kombinace vhodná právě po tréninku pro maximální výsledky.

*** NATIVNÍ SYROVÁTKOVÝ PROTEIN CFM [IZOLÁT]

  • Izolát zpracovaný metodou CFM (metoda popsána výše) nabízí maximální množství bílkovin s téměř nulovým obsahem tuku a sacharidů. *** HYDROLYZÁT SYROVÁTKOVÉ BÍLKOVINY Hydrolyzát není v tomto produktu přidán pro extrémně rychlou absorbci (jako je u Hydra zvykem), ale pro nastartování stimulace trávení bílkovin. *** VAJEČNÝ ALBUMIN Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein). Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, kterými doplňuje spektrum tohoto blendu.

*** PŘIDANÉ ENZYMY A SKVĚLÁ CHUŤ

  • Proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi (například první použití probiotik v proteinech u CZ značek u Pure Elite CFM). Z tohoto důvodu jsme k blendu proteinů založeném na poznatcích ze studií přidali enzymy, které ještě více pomohou s maximální využitelností proteinu. Přidali jsme Tolerase™ L, Papain a Bromelain (více informací o jednotlivých enzymech níže). K tomu všemu je chuť velmi příjemná s očekávanou strukturou díky micelárnímu kaseinu.

PROFIL UVOLŇOVÁNÍ BÍLKOVIN V ČASE

  • Ve výše vyobrazeném schéma uvolňování různých druhů bílkovin lze vidět, že se jeví jako nejvýhodnější právě směs různých druhů proteinů. Vytvořeno na základě informací ze studie od G. Paul, Journal of American College of Nutrition, 2009 TRÁVÍCÍ ENZYMY Tolerase™ L je kyselá laktáza, která převádí laktózu na glukózu a galaktózu. Enzym pochází ze speciálního kmene houby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita při nízkém pH (3,5 - 5,5) činí tuto laktázu zvláště účinnou při trávení laktózy v žaludku a je proto ideální pro použití ve výživových doplňcích jako pomoc při trávení. Papain je proteolytický enzym, obsažený především ve šťávě nezralých plodů a latexu papajovníku (Carica papaya). Papain hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery. Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko. Bromelian obsažený v přírodních produktech je vyráběný ze stopky ananasu a liší se od enzymu, který je obsažený v plodu.

ROZDĚLENÍ ZDROJŮ BÍLKOVIN V MPS-5 PRO POUŽITÉ LÁTKY CFM 

  • syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu) Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost. Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu) Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin. CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu) Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy. Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu) Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin. Vaječný albumin (5% bílkovin produktu) Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein). Tolerase™ L Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu. Papain Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery. Bromelain Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko. Další použité látky Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.
Složení:

Složení příchuť Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Složení příchuť Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).


Průměrné nutriční hodnoty:

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY (VANILLA ICE CREAM):

  Hodnoty v dávce 30 g Hodnoty ve 100 g
Energie 112 Kcal / 469 kJ 372 Kcal / 1564 kJ
Tuky 1,7 g 5,7 g
- z toho nasycené 0,8 g 2,7 g
Sacharidy 2,1 g 7,0 g
- z toho cukry 2,1 g 7,0 g
Bílkoviny 22 g 73 g
Sůl 0,43 g 1,44 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Trávící enzymy 25 mg 84 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg


** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity

 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY (CHOCOLATE PRALINE):

  Hodnoty v dávce 30 g Hodnoty ve 100 g
Energie 105 Kcal / 442 kJ 351 Kcal / 1474 kJ
Tuky 1,3 g 4,3 g
- z toho nasycené 0,6 g 2,0 g
Sacharidy 1,4 g 4,7 g
- z toho cukry 1,3 g 4,3 g
Bílkoviny 22 g 73 g
Sůl 0,43 g 1,43 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Trávící enzymy 25 mg 84 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg


KOMENTÁŘE A DOTAZY


přidat komentářPřidat komentář nebo dotaz




×